Om oss

Idén till Stugtomtarna växte fram under våren 2010 när vi läste om alla inbrott som begås och skador som kan uppstå i obebodda stugor. Vi började fundera på om det kunde vara intressant för husägare att få hjälp med tillsyn av sina fritidshus när de inte själva har möjlighet att vara på plats.

Att någon regelbundet besöker huset ökar tryggheten och bäddar för en säkrare tillvaro. Att kunna anlända till sitt fritidshus med gräsmattan klippt kan vara värdefullt för en husägare.Om olyckan är framme och vår kompetens inte räcker till tar vi kontakt med yrkesfolk för att kunna lösa de problem som har uppstått.

Vi uppdaterar oss löpande med utbildningar inom trädfällning och trädgårdsskötsel.

Anders Kjellsson

Jag bor i Karlshamn sen 2006, i ett äldre hus som jag varit med om att renovera,- tycker om att hålla på med lite av varje. Jag har investerat i lite mindre hyreshus med lägenheter i Asarum.

Ursprungligen kommer jag från Halahult/ Trensum, är gift, och har två döttrar.

Pär Saleskog

Jag bor i Hällevik strax utanför Sölvesborg, har två söner och är Sambo. Mina intressen är naturen och havet och att ibland ta en tur med min motorcykel. Jag äger en skogfastighet som jag sköter tillsammans med min bror. Sommaren är min favorit men även en riktig vinter kan vara fin.